top of page

Hjelp til rydding og organisering av ditt hjem

by_bye_25_edited.jpg

Organisering &
                      styling

Perfekt for deg som:

 

- Planlegger oppgraderinger og trenger raske råd

- Bor i områder hvor det er vanskelig med hjemmebesøk

- Ønsker å optimalisere din bolig med smarte løsninger

- Tenker at det er smart å få et profesjonelt blikk

Kanksje er det ikke en full oppussing som er tingen for deg?

​​​

Styling og Rydding av Bolig: Skap ditt Drømmehjem

Å skape et ryddig og stilfullt hjem er ikke bare estetisk tiltalende, det kan også forbedre din livskvalitet og øke trivselen i hverdagen. Her er noen tips for å hjelpe deg med å style og rydde din bolig:

1. Fjern unødvendig rot: Start med å kvitte deg med ting du ikke lenger trenger eller bruker. Gå gjennom hver rom, inkludert skap og skuffer, og doner, selg eller kast det du ikke trenger. Dette vil frigjøre plass og gi deg mer oversikt.

2. Organiser: Bruk smarte oppbevaringsløsninger for å holde ting organisert. Bruk bokser, kurver og hyller for å holde ting på plass. Et ryddig hjem føles alltid mer avslappende.

3. Fargevalg: Tenk nøye gjennom fargevalg for veggene og møblene. Velg farger som harmonerer med hverandre og skaper den ønskede atmosfæren i rommet. Lysere farger kan få rom til å virke større, mens dypere farger kan gi en mer intim følelse.

4. Møbler: Velg møbler som passer både din personlige stil og behovene til rommet. Husk å vurdere størrelsen og formen på møblene i forhold til rommets størrelse for å unngå overfylte eller tomme rom.

5. Belysning: God belysning er avgjørende for å skape den rette atmosfæren. Bruk en kombinasjon av naturlig lys og kunstig belysning for å fremheve ulike områder i hjemmet ditt.

6. Dekorasjon: Legg til personlige preg med dekorative elementer som bilder, kunstverk, puter, tepper og planter. Disse detaljene kan gi karakter og varme til rommene dine.

7. Oppdatering: Vurder å oppdatere utdaterte møbler eller innredningselementer med moderne alternativer. Noen ganger kan små endringer som å bytte ut håndtak eller male en gammel kommode gi rommet en ny følelse.

8. Minimalisme: Et minimalistisk design kan bidra til en enklere og roligere atmosfære. Velg få, men kvalitetsrike gjenstander for å unngå overflødig rot.

9. Oppretthold orden: En viktig del av styling og rydding er å opprettholde orden etter at du har gjort endringene. Ta deg tid til jevnlig vedlikehold og rydding for å holde ditt drømmehjem i toppform.

Husk at styling og rydding er en pågående prosess, og det er viktig å ta deg tid til å skape et hjem som gjenspeiler din personlighet og behov. Lykke til med å skape ditt drømmehjem!

bottom of page